Vážení kolegovia, odborári, sympatizanti…

3. septembra 2017 / ,

Záujmy sa nedelia na Vaše a naše.

V podniku Volkswagen Slovakia máme záujmy spoločné. Nielen ako kolegovia, ale aj v pozícii odborárov a členov odborového zväzu. OZ KOVO presadzuje požiadavky svojich členov už 25 rokov a od svojho založenia neupustil od svojich zásad a hodnôt. Tými sú najmä čestnosť, korektnosť a otvorenosť.

Tieto hodnoty sa snažíme aj my v Základnej organizácii OZ KOVO Volkswagen pretaviť do našej každodennej spolupráce s našimi členmi. Práve otvorenosť a korektnosť sú základným predpokladom k úspechu v kolektívnom vyjednávaní, nech už použijete akékoľvek právne nástroje. Našou pracovnou náplňou je presadzovať Vaše a teda aj naše spoločné oprávnené požiadavky, obhajovať práva a záujmy a to bez skresľovania, bez prikrášľovania faktov, bez manipulácií.

Na základe nedávnych udalostí v tomto podniku a Vašich mnohých následných podnetov sme urobili jedno dôležité rozhodnutie. Reagujeme tak na Vás a mnohé prejavy nespokojnosti s aktuálne vyjednanou kolektívnou zmluvou. Rozhodli sme sa umožniť opätovný vstup našim bývalým členom, ktorí o to prejavia záujem do konca roka 2017 bez prerušenia členstva. Znamená to, že pri opätovnom vstupe do ZO OZ KOVO Vám bude započítaná celá dĺžka členstva, na ktorú sú viazané benefity. Systém benefitov Vám bude  obnovený dňom opätovného vstupu.

Podmienkou je vypísanie čestného prehlásenia o dĺžke členstva v odborovej organizácii.

Ponúkame Vám zázemie silného sociálneho partnera, ktorý zastupuje a presadzuje požiadavky zamestnancov slušne a efektívne.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami!

Nájdete nás v budove A4, spojovací krčok oproti kancelárii sociálnych služieb.

Novinka! Ak ste boli v minulosti našim členom a máte záujem o opätovný vstup do ZO OZ KOVO VW SK, bude Vám predchádzajúca dĺžka členstva, na ktorú sú viazané aj rôzne výhody zarátaná automaticky a bez poplatku. Pridajte sa k nám. Spolu sme silnejší!

Zavrieť